haag snoeien

Proper precisiewerk

 

Professioneel uw haag weer strak gesnoeid!

Hagen met mooie horizontale en verticale lijnen snoeien is vakwerk.

Snoeidekanker.be gebruikt hiervoor goed gereedschap om zo min mogelijk schade aan de takken toe te brengen.

Het snoeiafval verzamelen we bij elkaar en eventueel voeren wij dit voor u af. We zorgen er ook voor dat uw tuinpad en terras afvalvrij wordt achtergelaten., wel zo netjes!

Uw haag laten snoeien kost helemaal geen fortuin!

Uw haag door ons laten snoeien is voordelig!

Geen schade aan takken door botte scharen, gevaarlijk situaties met huishoudtrapjes of groene golven in uw tuin. Bovendien hoeft u niet te investeren in de aanschaf en onderhoud van eigen machines.

Wij communiceren vooraf een prijsopgave, gebaseerd op de omstandigheden, de hoogte en de lengte van de haag. Deze zijn globaal geschat door u in het contactformulier zelf aan te geven, evenals de wens om het snoeisel af te voeren.

Naast het snoeien van hagen, kan u snoeidekanker.be ook inzetten voor andere werkzaamheden in uw tuin zoals het aanplanten van struiken en bomen of maaien van uw gazon.

Vakkundig gesnoeid

Handmatige of machinale snoei

Uw haag wordt sowieso met passie door ervaren vaklui gesnoeid.

Wij hebben plezier in snoeien en dat je merk aan het resultaat.

Snoeien is specialistenwerk. Elke soort haag heeft een eigen tijd en manier van snoeien, de structuur van de haag moet in balans blijven.

Door uw snoeiwerken aan snoeidekanker.be uit te besteden boekt u een grote tijdswinst en worden uw hagen geschoren met recente en goed geslepen motorische hagenscharen. Dit bevordert de levensduur en kwaliteit van uw taxussen.

Bij hagen waar minder vermogen nodig is, passen we soms accugereedschap toe. Bij hoge of middelhoge hagen gebruiken we rolsteigers. Dit maakt het werk op hoogte overzichtelijk en veilig. Bij lange hagen en waar we goed bij kunnen, snoeien we bijna altijd machinaal.

vrijblijvende offerte

U kunt vrijblijvend uw haag online aanmelden om te laten snoeien.

Meet de lengte en hoogte van de haag en vul het offerteformulier in.

Indien nodig vragen we om foto’s of komen we kijken voor we een offerte maken. Nadien ontvangt u van ons per mail een prijsopgave.