Uw professioneel boomverzorger te oost-vlaanderen

Boom laten snoeien of kappen?

Sepe is de specialist in boomverzorging. Met speciale klimtechnieken komt Sepe ook op moeilijk bereikbare plekken, waardoor u de huurkosten van een hoogwerker wordt bespaard.
Sepe Boomverzorging is gespecialiseerd in onder andere het kappen van bomen, leibomen, zieke bomen, knotten van bomen en boomstronken verwijderen.

Waarom snoeien

Bomen worden vaak gesnoeid om (een van) de volgende drie redenen:

Gezondheid boom.

Formaat boom.

Onveilige situatie.

Bij alle drie bovenstaande situaties kunt u contact opnemen met Sepe voor een snelle en professionele aanpak. Wilt u eerst weten wat u kunt verwachten? Sepe komt graag langs voor een praktisch advies.

Wanneer snoeien

Het is eigenlijk een misvatting dat bomen alleen maar in de winter gesnoeid kunnen worden. De periode dat de boom gesnoeid kan worden, hangt af van het soort boom en vooral het type snoei.

Hoe snoeien

Op verschillende manieren kan er gesnoeid worden. Zo kunnen we de boom of takken inkorten, knotten en/of uitdunnen. Bij elke werkwijze zorgen we voor een veilige aanpak. Bij voorkeur klimmen we de boom in, zodat we ook op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen. Op deze manier besparen we tijd en geld voor de huur van een hoogwerker.

Alle gesnoeide takken worden gecontroleerd naar de grond begeleid, zodat onderliggende gebouwen, beplanting en materialen onbeschadigd blijven.

Wat doen wij

- Snoeien van alle bomen

- vellen en afbreken

- verplanting

- aanplanting

- boomstronken verwijderen

- knotten van alle bomen

- stormschade

- Boom aanplanten

- advies

-enzovoort.....