BOMEN VELLEN, ENKEL UIT NOODZAAK

 

Sepe Boomverzorging kapt nooit zomaar bomen, daar moet een grondige reden voor zijn. We kijken eerst of je boom te redden valt met een vakkundige snoeibeurt.
Heb je een problematische boom of uiterst ongezond? Zulke gevallen zijn wel redenen om je boom te laten kappen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw eigendom of dat van iemand anders schade ondervindt bij het vellen van een boom. Daarom garandeert ons team een professionele aanpak met goed opgeleide boomverzorgers en een sterk uitgerust machinepark. Jouw boom laten vellen? Contacteer ons!

Boom laten verwijderen

Als u uw boom wilt laten verwijderen kunt u kiezen uit kappen (excl. boomstronk) of rooien (incl. boomstronk). Het is belangrijk dat het weghalen van de boom op een veilige en deskundige manier wordt uitgevoerd. Daarom werken wij enkel met gecertificeerde boomverzorgers en gebruiken we alleen betrouwbare en goed onderhouden machines.

Voor het afvoeren van de boom en de boomstronk beschikken wij over een eigen versnipperaar en stronkenfrees. Hierdoor kunnen wij een boom vaak in één dag kappen of rooien en afvoeren.

Uw boom gecontroleerd laten verwijderen

Als u uw boom wilt laten verwijderen, staat veiligheid natuurlijk voorop! Het maakt daarbij niet uit of het om een grote of kleine boom gaat die moet worden omgezaagd. Wij passen, afhankelijk van de situatie en standplaats van de boom, verschillende verwijderingstechnieken toe.

Wij werken onder andere met hoogwerkers, mobiele (telescoop)kranen en diverse klimtechnieken. Neem contact met ons op om uw situatie te laten beoordelen en vrijblijvend een offerte te ontvangen voor het laten kappen of rooien van uw boom.

 

Moet ik mijn boom laten rooien of kappen?

 

Wanneer u uw boom door ons laat rooien, verwijderen wij de boom in zijn geheel, dus ook de boomstronk. Als u op de plek van de boom bijvoorbeeld tegels of planten wilt hebben is dit de juiste keuze.

Als u wilt dat de boomstronk blijft staan (bijvoorbeeld om als decoratie in de tuin te gebruiken), dan is kappen de juiste keuze.

Kosten boom verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een boom kunnen flink uiteenlopen. Dat heeft onder andere te maken met de grootte van de boom en de locatie waar hij staat (i.v.m. de bereikbaarheid). We horen dan ook graag wat uw situatie is. Vertel het ons via het online formulier of bel ons: 0489.65.20.42