Tuinonderhoud Bedrijf Temse

HET TUINONDERHOUD BIJ JOU THUIS

Een tuin is ontzettend genieten. Heerlijk in de zon zitten, een boek lezen, barbecueën, kletsen of genieten van een koel drankje, een tuin is een absolute meerwaarde voor iedere woning. Helaas is het voor veel mensen een struikelblok dat een tuin ook onderhoud vergt. Heb je geen groene vingers, maar kun je wel enorm genieten van een mooi gekleurde tuin? Dan bied ik bij Top Tuintotaal de mogelijkheid om het onderhoud van je tuin over te nemen! Wil je hier graag meer over weten? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen.

EEN TUINMAN INHUREN Temse

”Moet ik nu alweer die heg gaan snoeien?” of “Waarom wordt al het zonlicht steeds geblokkeerd door die grote boom?” Wil jij graag genieten in de tuin, maar heb je geen tijd, zin of fut om deze zelf bij te houden? Denk je er regelmatig over na om een tuinman in te huren? Dan ben je bij Top Sepe aan het juiste adres. Ik neem heel graag deze werkzaamheden over zodat jij kunt genieten van de tuin terwijl deze in perfecte staat verkeert! Je kunt hierbij denken aan het onderhouden van het gazon en de borders, het knippen en snoeien van heggen, heesters en bomen, maar ook het winterklaar maken van de tuin is een mogelijkheid. Wil jij graag weten wat ik voor jouw tuin kan betekenen? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

EEN ONDERHOUDSCONTRACT 

Bij Sepe zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud. Zo is het mogelijk om een afspraak te maken om de tuin eenmalig goed onder handen te laten nemen, maar wil je graag dat de tuin er op ieder moment goed bij staat? Dan is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij mij af te sluiten. Een onderhoudscontract wordt helemaal op maat gemaakt. Zo kan ik maandelijks langskomen om onderhoud te plegen, maar één keer per jaar je tuin winterklaar maken is ook een optie. Ik geef graag advies en tips om de tuin bij te houden zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

EEN GEZONDE TUIN IS EEN BLIJE TUIN

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud bij Sepe? Dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Je kunt mij zowel telefonisch bereiken via 0489 65 20 42 als per e-mail bereiken. Tevens kun je een bericht achterlaten in mijn contactformulier. Heel graag tot ziens!

U kan bij ons terecht voor alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden in uw tuin.

   Een greep uit wat wij u aanbieden:

- Advies

- Maaien van gazons

- Verticuteren (mosbestrijding)

- Bemesting

- Snoeiwerken

- Vellen van bomen

- Bladopkuis

- Ziektebestrijding

- Ongediertebestrijding 

- scheren van hagen

-enzovoort.....

Tuinonderhoud offerte