Boom aanplanten

Wil je een boom laten planten in je tuin? Dan is dat een zeer goed plan. Want een boom planten betekent echt wel een meerwaarde voor je tuin. Denk maar aan de verkoeling die zo’n boom biedt in de zomer, maar evengoed hoe hij de lucht zuivert van fijn stof en zorgt voor extra biodiversiteit. Bovendien is het nú het moment om je boom aan te planten zodat je er binnen enkele maanden al van kan genieten.

NIEUWE BOMEN AANPLANTEN

Een boom planten lijkt een makkelijke karwei. Toch gaan er een nauwkeurige planning en onderzoek aan vooraf. Zo vermijd je dat je op termijn je boom te vaak moet snoeien of ‘m zelfs moet vellen. Samen met jou bespreken we welke boom ideaal groeit op welke plaats.

 

PLANTEN EN VERPLANTEN VAN BOMEN

 

Bomen planten of verplanten, da's een hele klus. Dit doe je best op een correcte manier. De juiste boom op de juiste plaats, dat is namelijk zorgdragen voor de toekomst. Bomen zijn namelijk de longen van je tuin. Door ze strategisch te plaatsen, heb je op termijn minder onderhoudslast en geniet je écht van je tuin en bomen.

Met de juiste voorbereiding, aanplanting en nazorg tovert Sepe jouw tuin om in een waar ecosysteem. Heb je last van een verkeerd geplante boom? Ook dan helpen wij je graag verder met verplanten. 

Neem contact op!