Boomstronken / boomwortels verwijderen

 

boomwortels verwijderen

Het verwijderen van een boomstronk is geen gemakkelijke klus. Toch wordt het door veel mensen onderschat, waardoor de klus onnodig zwaar wordt en lang duurt. Daarom is het verstandiger en scheelt het een hoop gedoe om uw boomstronk te laten verwijderen.

Om uw stronk te verwijderen werken wij enkel met gecertificeerd personeel, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw boomstronk veilig en deskundig wordt verwijderd.

Ook voeren wij de stronk voor u af en verwijderen wij de wortels direct rondom de boom. Wortels die verder van de boomstronk af liggen, sterven af.

Hoe verwijderen wij uw boomstronk?

Wij verwijderen uw boomstronk met behulp van een stobbenfrees. Deze machine wordt ook wel een stronkenfrees genoemd. Een stobbenfrees verpulvert de stronk tot pulp wat u door ons kunt laten afvoeren. Wij beschikken over een eigen stobbenfrees, waardoor wij snel en flexibel kunnen schakelen.

uitfrezen boomstronken prijs ?

De kosten voor het laten verwijderen van een boomstronk kunnen flink uiteenlopen. Dat komt omdat de prijs samenhangt met de grootte en de dikte van de boomstam. De prijs begint bij € 151,25 incl. BTW (€ 125,- excl.) Deze prijs is exclusief meerwerk en reiskosten.

Om u een offerte op maat te kunnen bieden, horen wij graag wat uw situatie is. Neem contact met ons op!